BOGAMI ĆE ME MLATNUT' OVIM KUKURUZOM

On d fejs, of d plejs, što bi rekle kolege s bibisi-ja

08.10.2006.

Prokleta nedjelja...

Nema nigdje nikoga. Al' stvarno. K'o na koncertu Selme Muhedinović. Ulice nekako prazne, sablasne. Oko moje zgrade samo oni standardni narkomančići. Na ćošku čiko što prodaje 'Allaham' sad došli s čaršije'somune.
Išla malo na turneju kod rodbine. Slabo, slabo, znala sam da se ne isplati prije bajrama ići...ovo ja zbog baklave govorim,
ni zbog čeg drugog hihi. I mene neko neraspoloženje hvata. Pa nije moguće da je to samo od nedjelje (i što na Hayatu nije bilo Scrubs-a nc nc nc). Aaa Ninochka, znam ja šta je tebi. Sjutra morning predavanja počinju. U tom grmu leži konj-Zekan. Jes', jes' moja Ninocka, knjige se ti uhvati. Valja izučiti za hećima. Ko je još vidio hajra od kafane. Ne bi ti bilo loše da tu pitu naučiš praviti,ako fakultet zakaže. A  vidiš. Čula sam da se posebno boduje ako u 'formular za udaju' pod rubriku 'skills' staviš: 'pravim pite (razne)-ali ne sa kupovnim jufkama, nego sama sučem'. Ako ne usavršim ovu plemenitu vještinu, pa zbog pite i pitastih pitanja izgubim bodova, ima drugih područja gdje mogu nadoknaditi izgubljene poJene. Recimo, po hladnom vremenu se  uvijek dobro utoplim, tako da vjerujem da su mi reproduktivni organi dobro očuvani, dakle garantujem kvalitetno potomstvo (jel' de IQ nije nasljedan?).
 Suma sumarum: nisam puno prešla (tek malo preko 20), malo farbana (samo malo pramenova, ništa strašno), udarena jesam
(tvornička greška), registracija još ne ističe (ha?),a cijena? Prava sitnica. Meni bi čak bilo dovoljno i malo nekog autića, neka Nissan Micrica, jal Volkswagen bubica, a može i ono Mini Cooperče. Možda će sad neko pomislit da sam preskromna, ali ja na to ne gledam s materijalističke strane, nego mi je važno samo da je od srca. Ljudi smo, dogovorićemo se već.
A sad ću da budem uzoran stjudent i da priupitam nekog u kol'ko nam počinju predavanja. Ha ja. Ja sam se samo šalila ovo
maloprije, fakultet je fakultet. (za broj žiro računa pišite na mail, pošto primam i uplate za ove autiće huhu).

BOGAMI  ĆE  ME MLATNUT\'  OVIM  KUKURUZOM
<< 10/2006 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
40983

Powered by Blogger.ba