BOGAMI ĆE ME MLATNUT' OVIM KUKURUZOM

On d fejs, of d plejs, što bi rekle kolege s bibisi-ja

31.10.2006.

Muško-ženski folovi-fazoni...

Hajd da i ja napišem post koji se barem malo dotiče ljubavnijeh tema. Neće biti nešto srceparajuće, iz prostog razloga, nijesam ti ja sinko od tog posla.
Razmišljam kako bi život bio puno jednostavniji kad ne bi bilo muško-ženskih folova-fazona. Da pojasnim? Ma one razne taktike i taktikice, koje otprilike idu ovako.
Muške: uzeću broj, ali neću je zvati neko vrijeme. Onda ću joj poslati jedan sms (ne preko 30 znakova), tek da dogovrim tu kafu. Kad izađemo pričaću o svim  djevojkama i djevojčicama u svom životu (naravno svaku sam ja nogirao i svaka me na koljenima molila da razmislim još jednom). Zarađujem sam sebi, sa starcima živim tek da bi njima bilo običnije. Počeo sam voziti sa 12 godina i baš me nerviraju ovi papci što su juče vozačku dobili, sve go Šumaher. U nekoliko navratu ću spomenuti kako je lijepa/pametna/duhovita, valjda će jedno od ove paklene trojke upaliti. Ali moram joj dati do znanja da sam i ja lafac kakvog nema preko 7 kantona, preko 7 piramida...
Ženske: odgovoriću na poruku, ali ne odmah iz dva razloga. Prvo, da se osvetim kretenu što sam morala čekati, a drugo, da on ne pomisli da sam jedva čekala poruku i da sad brzo, očajnički odgovaram na nju. Ne, ne potrebno je taktiziranje. Zatim ako on predloži petak za izlazak, ja ću reći 'subota mi više odgovara'. Ako on kaže 'u 7 sati', ja ću naravno reći da to ne dolazi u obzir, da sam slobodna tek od pola 9. Kada izađemo pustiću ga da priča o sebi (čitala sam u Cosmopolitanu da to muški vole) i čak mu ponekad postaviti neko pitanje, nek pomisli da me stvarno zanima ta priča. Ionako ako završimo zajedno zna se ko će voditi glavnu riječ. Daću mu do znanja da sam poželjna koka, ali da se ne dam tako lako. Nek se osjeća polaskanim što je uspio da me izvede na tu kafu. Onda da malo izbalansiram situaciju, kroz priču ću provući kako mi se sviđa njegov način razmišljanja i kako je duhovit, te se smijati svaki put kad i pomislim da je ispričao šalu (napomena:nije potrebno šalu stvarno i razumjeti).
Eto kratko objašnjenje za one koji su se pitali...

A meni nešto sve dosta ovog...i pozdravljam vas uz odjavnu numeru Backstreet Boys-a 'Quit playing games with my heart' (uuu iz naftalina) ;D

BOGAMI  ĆE  ME MLATNUT\'  OVIM  KUKURUZOM
<< 10/2006 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
40984

Powered by Blogger.ba