beats by dre cheap

Jutro je, juutrooo jeee...
Znate kako neko ima problema ujutro sa ustajanjem? Pa se tako uništavaju razne budilice, mobiteli lete na sve strane i sl...snoozanje svako 5 minuta i tako po sat vremena. Znate? E vidite ja stvarno nemam problema s tim. Mene mama svako jutro na vakat probudi neviđenom tehnikom. Čim odvrne česmu nad lavaboom (joj jest čudna riječ haha), one cijevi u zidu koji dijeli moju sobu od kupatila, počnu praviti milozvuke u stilu Nijagarinih vodopada..Tako da nema ono da se valjam po krevetu još nekoliko minuta, odmah u roku od 20 sekundi ja sam na nogama, a posteljina uredno složena. I sinoć kažem mami, hajde idi sjedi u moju sobu, zatvorićemo vrata, a ja ću da ti sad demonstriram kako me traumiraš svako jutro. Eksperimentom smo zaključili i da ona česma nad kadom uopšte nije bučna ko prva joj rodica. Jutros, osluškujem ja ...tišina...tišina...ljepota..okrenem se nastavim spavati. Probudi me poruka'Dobro jutro ljubavi. Šta ćemo doručkovati?' Odem do kuhinje, ona tamo umire od smijeha, tek joj izvještaj dolazi...i kako sad ja da se naljutim na nju. Već je zamišljam pola sata ranije kad je stavila one naočale svoje i počela s tipkanjem poruke, spidi gonzales moj..
Poslije Doktorka, Šiškica i ja, malko na kaficu se uputile. Šiškica i ja smo imale dodatnu motivaciju da dodjemo, jer nam je Doktorka najavila dodjelu novogodišnjih paketića...i mi smo se malko oduzele kad smo vidjele one cuko papuče s uhetima što letaju. Odlučili smo da se to mora zaliti pa smo otišli kod Šiškice i zaljevali sokom od breskve i ubijali se zdravom hranom iz obližnjeg fast fooda. Šiškica je bila baš onako domaćinski nastrojena pa nam je i kolače iznijela.. Mi smo se malko devastirali ranije pomenutim artiklima, pa nismo više ništa mogli prinijeti ustima.. A pošto meni često kažu 'ti kad ne bi na usta, bi na lakat'(kulturnija verzija), ja onda fino uvalih lakat u oni kolač..
Nego da vam o jednom trošku čestitam i Novu i sve šta ko slavi.

p.s. Joj jes mi drago što Laka ide na ojrosong. Želem mu puno sreće, zdravlja, čistijeh čarapa i talova za glavušu s Estoncima. Vooouliim te jaa kaaoo meeđđeed ;)

p.p.s. najpušćanija pjesma novogodišnje večeri: glavobolja od vina, nigdje aspirina, sinoc bila sam sa tobom pijana... joj Seko, ovo je bilo duboko..

BOGAMI ĆE ME MLATNUT\' OVIM KUKURUZOM
http://ninochka.blogger.ba
02/01/2008 19:35